Groot formaat printen in full colour

Bij het plotten van full color grootformaat posters en/of bouwtekeningen in zwart of in kleur komt heel wat kijken. De laatste jaren zijn de technische mogelijkheden enorm vooruitgegaan. En de prijs? Die is juist verlaagd, omdat we deze producten nog efficiënter kunnen produceren. Ook de toepassingsmogelijkheden en materiaalkeuzes zijn aanzienlijk verruimd. Voor grootformaat producties geldt: ‘Uw visie, onze toekomst”.

Groot formaat printen zwart-wit

Het plotten van posters en/of bouwtekeningen in zwart bent u bij ons op het juiste adres. De laatste jaren zijn de printers technische behoorlijk verbeterd. En de prijs van Copy Xpress heeft zich daar ook op aangepast? Die is juist verlaagd, omdat we deze producten nog efficiënter kunnen produceren. Ook de toepassingsmogelijkheden enmateriaalkeuzes zijn aanzienlijk verruimd. Voor grootformaat producties geldt: ‘Uw visie, onze toekomst’

Roland SP-540V Solvent Printer/Plotter

Groot formaat printen en snijden Solvent

De VersaCAMM SP-540V is een uiterst efficiënt geïntegreerde printer/snijplotter. Deze printer produceert prachtige prints, die automatisch nauwkeurig uitgesneden worden. Textieltransfers, stickers, etiketten, banners, displays, signalisaties, fotoprints en posters zijn maar enkele voorbeelden van wat wij met de VersaCAMM SP540V kunnen maken.

Voor binnen en buiten gebruik.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte, of kom gewoon langs in onze winkel.