borduren

Wist je dat?

Het aanschaffen van bedrijfskleding is fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst stelt dat, als er min. 70 cm2 van de kleding is geborduurd met bedrijfsnaam en/of logo, de kosten ten laste kunnen komen van uw bedrijf. Een oppervlakte van 70 cm2 komt in de praktijk meestal overeen met 2 logo’s. Bijvoorbeeld een borst- en een ruglogo.

Textiel borduren

Copy Xpress kan uw eigen logo, tekst of afbeelding zonder moeite professioneel en duurzaam aanbrengen op de textiel(soort) van uw eigen keuze. Het maakt bij borduren niet uit of u nu een jas, sweater, hoodie, ochtendjas of handoeken wilt laten borduren.

Professionele uitstraling

Voor een professionele uitstraling wordt vaak gekozen voor borduurtechniek om (bedrijfs)kleding te laten bedrukken. Borduren is mogelijk in vrijwel alle kleuren, per product kunt u gebruik maken van maar liefst 380 kleuren. In tegenstelling tot flexdrukken levert het gebruik van meerdere kleuren nauwelijks meer kosten op.

Onze borduurmachines

Copy Xpress borduurt alle producten zelf en besteed dus niets uit. Wij beschikken over computergestuurde machine en maken gebruik van een éénkoppige borduurmachine. Onze ervaren medewerkers zorgen dat hiermee uw product niet alleen professioneel en duurzaam maar ook mooi geborduurd wordt.

Hoogwaardig materiaal

Als wij uw textiel voorzien van een borduring maken wij uitsluitend alleen maar gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Uw borduring wordt aangebracht met de beste kwaliteit garen. Voor de afwerking maken wij gebruik van een goede backing zodat de borduring ook stevig blijft.

Voordelen van borduren
  • Vervaardigd in eigen huis door eeen éénkoppige borduurmachine.
  • Uw eigen logo professioneel laten borduren.
  • Tot wel 380 kleuren per product zonder hoge meerkosten.
  • Professionele uitstraling.

badge1

Borduren van hoogwaardige Badge’s

Onze Badge’s zijn voor de volle 100% geborduurd, geen stof zichtbaar. Kan op textiel worden genaaid, Hoogwaardige kwaliteit. Onze Badge’s zijn van top kwaliteit. en “made in Germany by MADEIRA”: Dat is POLYNEON kwaliteit. POLYNEON wordt bij MADEIRA op een speciale manier geverfd en is daardoor enorm chloor resistent. Om deze reden kan MADEIRA het zich veroorloven ook op de kleurkaart met chloor bestendigheid te pronken: Chloor behandeling voor een half uur, tot 30°C en met 20 g chloor/liter. POLYNEON kan daarom ook aan andere extreme omstandigheden blootgesteld worden.

Een verder pluspunt van POLYNEON is, dat het over een mooie glans beschikt, POLYNEON is de eerste keuze voor sterk belastbaar garen en borduurwerk op textiel dat extreem vaak gewassen moet worden.

Meer weten over de mogelijkheden voor het borduren van textiel of hoogwaardige badges? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.