Een goede reproservice is onmisbaar in de provincie Drenthe en een stad als Assen. Onmisbaar als goede partner voor de vele bedrijven, instellingen en scholen die in de provincie Drenthe en Assen gevestigd zijn. Of het nu gaat om enkele stuks of grote oplages, Copy X-Press is met ruim 25 jaar ervaring een betrouwbare partner als snelle reproservice. Steeds vaker besteden grote bedrijven na het sluiten van een eigen reproservice hun opdrachten bij Copy Xpress. Ook staan we bestaande bedrijfsrepro’s bij in grote projecten of opdrachten, daarnaast is Copy Xpresseen goede reproservice voor instellingen, scholen, bedrijven, stichtingen en particulieren.

Uw visie, onze toekomst’ staat dan ook hoog in ons vaandel, mede omdat we alles in eigen beheer en op eigen locatie doen. Dus supersnelle levertijden voor posters, kleurenprints, laserprints, tonerprints, textieldruk en textiel borduren en transferdruk, visitekaartjes, flyers, brochures, magazines, boekjes, rolbanners, etc. Daarnaast is het ook mogelijk direct te laten afwerken door middel van inbinden, vouwen en/of nieten, perforeren of gaten voor bijvoorbeeld een ringband of ordner boren.

Copy Xpress levert een volwaardige reproservice kan heel handig zijn als u misgrijpt of op het laatste moment reprowerk nodig heeft voor bijvoorbeeld een (belangrijke) afspraak.

De snelste en makkelijkste manier van aanleveren bij Copy Xpress is digitaal via de mail met een PDF bestand.

Zijn de bestanden groter dan 10 mb of zijn het meerdere bestanden, dan of u kunt gebruik maken van onze FTP server maken. Op verzoek is er voor bedrijven, instellingen en scholen ook een eigen bezorgservice binnen de regio Assen. Moet uw opdracht op een andere locatie terechtkomen, dan is overleg mogelijk op hoe en welk tijdstip u dit wenst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op