Xerox 770 Digital Color Press

Printen Full Color Xerox 770 Digital Color Press

In elke oplage, in kleur, in A4 tm SRA3 formaat, vanaf een PDF of een Word bestand, wij kunnen echt alles afdrukken voor u. U kunt bij ons ook zelf het afdrukken regelen in de winkel. Wij beschikken over moderne PC’s met de meest gangbare software en uiteraard Internet. Kom eens langs en laat u overtuigen door de kwaliteit van de Xerox 770 Digital Color Press. Wij printen uitsluitend op papiersoorten met een FSC Label.

Xerox D136

Printen op de Xerox D136

In elke oplage, in zwart , in A4 t/m SRA3 formaat, vanaf een PDF of een Word bestand, wij kunnen echt alles afdrukken voor u. U kunt bij ons ook zelf wat komen printen in de winkel. Wij beschikken over moderne PC’s met de meest gangbare software en uiteraard Internet. Kom eens langs en laat u overtuigen door de kwaliteit. Wij printen uitsluitend op papiersoorten met een FSC Label.

Xerox WorkCentre 7525

“Doe het zelf”

Bij ons kunt e gebruiken van Xerox WorkCentre 7525, 2 iMacs met zowel Windows 7 Ultimate als met OX High Sierra, voorzien van alle benodigde software. Deze staan geheel tot beschikking van de klant.

Ook kunt u printen de de Xerox DocuColor 770 en op de Xerox D136.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte, of kom gewoon langs in onze winkel.