rouwkaart

Rouwdrukwerk

Wij leveren snel en discreet. U heeft wel andere zaken aan uw hoofd. CopyXpress ontzorgt. Een proefdruk is zo gemaakt, zodat u vooraf onze kwaliteit in print en uitvoering kunt beoordelen. Kies gemakkelijk de samenstelling van uw bedankkaarten en papiersoort. Binnen een paar klikken heeft u dit voor elkaar. Hoogwaardig digitaal printwerk zorgt dat uw bedankkaarten de professionele uitstraling krijgt die het verdient.

Gemakkelijk en snel op Copy Xpress bestellen of kom langs in onze winkel

geboortekaartje

Geboortekaarten

Kiezen uit heel veel verschillende geboortekaartjes, of een eigen ontwerp? Bij CopyXpress is het mogelijk. Kom langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken. Een proef is zo gemaakt. Eenmaal goedgekeurd, hoeft u na de geboorte van uw zoon of dochter alleen de gegevens door te geven, zoals datum, tijd, gewicht enz. Wij drukken de kaarten dan z.s.m. voor u af.

Trouwkaarten

Kiezen uit heel veel verschillende trouwkaarten, of een eigen ontwerp? Bij CopyXpress is het mogelijk. Kom langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken. Een proef is zo gemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen,
via het contactformulier,
via e-mail,
of via
telefoonnummer: 0592 268 899

Levertijd:

Rouwwerk:
Na 1 werkdag gereed in vestiging naar keuze of aangeboden bij de post. Let op! Na de deadline van 13.00 uur verschuift de leverdatum 1 werkdag.

Geboortekaartjes:
Af te halen in de winkel. Gegevens doorgegeven voor 13.00 uur, eind van de dag gereed. Na 13.00 uur doorgegeven, de volgende dag gereed vanaf 11.00 uur.

Overige wenskaarten zoals trouwkaarten en anderen wenskaarten:
Levertijd in overleg!